Održan je sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta Online kazalište za djecu i mlade

by | kol 20, 2022

Održan je sastanak projektnih partnera u okviru provedbe projekta Online kazalište za djecu i mlade za koji je 27.svibnja 2022. godine potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava.

Sastanku su prisustvovali predstavnici projektnih partnera Karolina Horvatinčić ispred udruge Pozor!, Ljubica Banović  ispred Udruge učeničkih domova RH kao i predstavnik nositelja projekta, Anita Matković.

Na sastanku su predstavnici projektnih partnera raspravili nadolazeće projektne aktivnosti te se usuglasili o obvezama svakog projektnog partnera. Također su suglašeni stavovi o dinamici realizacije i provedbi projektnih aktivnosti.

Podsjetimo, cilj projekta je online aktivnostima dramske i kazališne umjetnosti razviti socijalne, kreativne i digitalne vještine djece i mladih do 25 godina i doprinijeti njihovom socijalnom uključivanju, kao i poboljšati pristup online sadržajima dramske i kazališne umjetnosti u Hrvatskoj i svijetu. Ciljana skupina su učenici – korisnici učeničkih domova u Hrvatskoj, a predviđeno je da u projektnim aktivnostima sudjeluju učenici iz 8 domova, iz 5 gradova.

Projekt se u cijelosti ( 484.639,82 kn ) financira iz sredstava Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020, u sklopu Poziva „Umjetnost i kultura online“

Provedba projekta počela je 27.05.2022.g, a trajat će do 27.05.2023.g.

Vremenik dramskih i kazališnih radionica

Vremenik dramskih i kazališnih radionica

Nastavno na u rujnu i listopadu uspješno provedene aktivnosti dramskih i kazališnih radionica, nastavljamo istim tempom tijekom studenog i prosinca sa našim vrijednim polaznicima iz učeničkih domova u Rijeci, Puli, Virovitici, Osijeku i Zagrebu. Cilj projekta "Online...

Skip to content